Anda tak gembira dengan hubungan seksual sedia ada?

Anda takut nak berkahwin hanya kerana tiada ilmu hubungan seksual?

Anda tercari-cari kelas pendidikan seksual yang betul?

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya Kaunselor Sarah, kaunselor berdaftar dan berlesen di bawah Lembaga Kaunselor Malaysia.  

Kepakaran saya adalah melaksanakan kaunseling rumahtangga kepada pasangan muslim secara bersemuka atau telefon, juga mengurus isu-isu dalam rumahtangga yang berkaitan dengan klien-klien saya

Sepanjang pengalaman saya menjadi kaunselor rumahtangga islam, saya banyak mengurus kes klien yang berkaitan dengan hubungan seksual.  Rasa sedih dan ngeri bila lihat kesannya pada hubungan rumahtangga dan kepada anak-anak.  

Jadi saya rasa bertanggungjawab untuk didik pasangan suami isteri tentang salah satu perkara yang paling penting dalam hubungan suami isteri yang perlu dijaga iaitu – HUBUNGAN SEKSUAL.

BAGI YANG SUDAH BERKAHWIN

  1. Anda isteri yang tidak pernah mendapat kepuasan seksual walaupun sudah bertahun kahwin
  2. Anda isteri yang dipaksa melakukan hubungan seksual walaupun ketika haid/berpantang?
  3. Anda tidak faham mengapa isteri  sering menolak apabila suami minta hubungan seksual?
  4. Pasangan anda sering menolak melakukan hubungan seksual kerana merasa sakit?
  5. Suami anda sering memaksa anda melakukan hubungan seksual?
  6. Suami anda sering mengugut anda nusyuz/tidak taat jika tidak melayani kemahuannya?
  7. Suami anda melakukan keganasan seksual kepada anda?
  8. Pasangan anda menyuruh anda melakukan perkara jijik ketika hubungan seksual?
  9. Pasangan anda menyuruh anda melakukan oral seks ketika hubungan seksual?
  10. Pasangan anda tidak merasa ghairah ketika hubungan seksual?
  11. Pasangan anda perlu bantuan pornografi untuk merasa ghairah?
  12. Pasangan anda menggunakan sex toys ketika hubungan seksual?
  13. Pasangan anda gemar melakukan hubungan seksual tidak kira tempat?

BAGI YANG BAKAL BERKAHWIN

  1. Anda rasa berdebar untuk melalui malam pertama?
  2. Anda tidak tahu bagaimana hubungan seksual seharusnya dilakukan?
  3. Anda langsung tiada ilmu tentang hubungan seksual?

Jika anda ada menjawab ya, maka confirm kelas ini memang untuk anda!

Dengan ini saya memperkenalkan…

PAKEJ PANDUAN VIDEO PENDIDIKAN SEKSUAL BAGI SUAMI & ISTERI

Apa kelebihan pakej panduan video pendidikan seksual ni?

  •  Kami jaga privacy anda – tiada siapa tahu anda membeli pakej video ini!
  • Boleh belajar di mana-mana sahaja – asalkan ada smartphone/laptop!
  • Boleh belajar pada bila-bila masa anda free – tiada limitasi masa!
  • Carian tajuk mudah mengikut video!

Apa yang anda akan belajar dalam pakej video ini?

  • Tajuk 1: Pendidikan seksual dalam islam

    Video pertama mestilah saya bincang tentang bagaimana islam melihat kepentingan hubungan seksual dalam rumahtangga. Yang ni wajib tonton tak boleh skip!

     

    Tajuk 2: Adab sebelum hubungan seksual

    Dalam tajuk ni ada  4 video yang membincangkan 4 point penting untuk suami dan isteri lakukan.

     

    Tajuk 3: Adab semasa hubungan seksual

    Dalam tajuk ni saya bincang antaranya tentang bercumbuan, aurat ketika hubungan seksual, oral seks dan sebagainya. Bawah tajuk ni je ada 7 video merangkumi 7 point yang wajib tengok!

     

    Tajuk 4: Adab selepas hubungan seksual

    Biasa lepas selesai, dah la kan? Tapi apa sebenarnya ada beberapa perkara yang anda perlu lakukan  selepas selesai hubungan seksual, terutama bagi suami. Tahu tak apa dia? Ha saya kongsi 4 perkara anda perlu buat dalam 4 video berbeza.

     

     

    INI JE KE VIDEONYA? 

     

    Mestilah tak.. ada lagi ni. Bagi memastikan anda betul-betul faham, dan untuk membantu anda melalui hubungan seksual yang membahagiakan, saya turut sertakan BONUS berikut.

     

    BONUS VIDEO 1: Ketika hubungan seksual menjadi keutamaan

    Ha yang ini jika anda faham dan betul-betul jaga keutamaan ni, insya Allah boleh kurangkan kebarangkalian pasangan anda ada skandal di tempat kerja.

    Ada 3 video semuanya

     

    BONUS VIDEO 2: Ketika pornografi menjadi guru

    Boleh ke belajar bagaimana melakukan hubungan seksual melalui pornografi? 

    1 video

     

    BONUS VIDEO 3: Ketika sex toys menjadi pemacu

    Dengan pelbagai jenis sex toys yang ada di pasaran, dan keinginan anda untuk mencuba, boleh kah?

    Atau anda menggunakan sex toys kerana pasangan tidak mampu memuaskan anda? Mengapa ini terjadi? 

    1 video  

     

    BONUS VIDEO 4: Ketika suami memaksa

    Boleh ke isteri katakana “tidak” pada kemahuan suami? Walaupun anda letih, penat dan tertekan, terpaksa anda turutkan kerana takut dikatakan nusyuz? 

    1 video  

     

    BONUS VIDEO 5:   Ketika isteri meminta

    Selalu suami anda buat tak tahu je bila anda meminta hubungan seksual?

    Atau anda malu nak minta?   

    1 video   

     

    BONUS VIDEO 6: Ketika suami menentukan kekerapan

    Bagaimana pula ketika suami hanya menyentuh anda bila dia suka sahaja?

    Nak pula kalau suami kuat nafsunya, bagaimana?

      1 video  

     

    BONUS VIDEO 7: Sexual related disorder 

    Mungkin perkara yang berlaku tu disebabkan anda ada penyakit seksual? Asudahhh. 

      1 video  

    Kesemua sekali ada 25 video. Banyak tu!

Apa kata mereka mengenai pakej video ini?

EXTRA BONUS LAGI!

EBOOK PERCUMA BERNILAI MAKSIMUM RM99 KHAS SEMUA PEMBELI PAKEJ VIDEO INI

Tak payah letih letih nak ambil nota, saya dah siapkan nota semua video untuk anda!

 

JADI BERAPA HARGA KESEMUA PAKEJ INI?

Sebenarnya harga keseluruhan pakej video ni RM299 sahaja.

Namun.. khas untuk anda suami isteri atau yang bakal berkahwin.. anda tak perlu risau..  Harga tawaran berdasarkan kuota tau..

Untuk 25 pembeli terawal, saya buka pada Harga Super Early Bird iaitu RM75 sahaja!! 

Lepas dah habis, kita akan naikkan harga jadi RM100 sahaja tapi terhad untuk 50 orang je!

Pada bila-bila masa, harga pakej video ini akan naik menjadi RM150 sahaja. Kalau anda ambil masa yang lama untuk fikir, harga ni mungkin SOLD OUT dengan cepat juga.

Boleh terus ke bawah untuk buat pembelian sekarang, sebelum harga naik kepada RM299. Saya cakap betul ni..

Jadi bak kata Jeneral Rama,

BERTINDAK SEGERA!

LAKUKAN PEMBELIAN SEKARANG! (sebelum kuota habis) hehe.. 

p/s: setiap 1 unit digital pakej video pendidikan seksual ini hanya boleh dikongsi bagi 1 pasangan suami isteri sahaja. Jagalah amanah ini agar kehidupan anda diberkati. Insya allah.